Economic når det skal være nemt og effektivt

​Hos Accounting bruger vi blandt andet regnskabsprogrammet Economic. Med dette program kan din virksomhed føre bogføring på den lette måde.

Economic er et online-baseret regnskabsprogram, der giver dig mulighed for at invitere din revisor eller bogholder direkte ind i virksomhedens regnskab over nettet. På den måde kan vi som din samarbejdspartner hjælpe dig hvor og når som helst, du har brug for det.

Med Economic får du et brugervenligt, hurtigt og effektivt system, der har alle de funktioner, du og vi har brug for for at udføre bogføringen og regnskabet.

Skræddersy din egen løsning med economic

​Systemet fra Economic giver dig et overskueligt regnskab, der er opstillet, så du kan få et hurtigt overblik over virksomhedens økonomi og regnskab og derved træffe de rigtige beslutninger. En af de største fordele ved Economic er, at du har mulighed for at få alle bilag, filer, bankafstemninger mm. ind i systemet og derved slippe for at holde styr på små kvitteringer og regninger i store klodsede mapper. På samme måde slipper du for at tage backup af alle dine filer, da det er et online-baseret program.

Du har mulighed for at skræddersy dit helt eget online regnskabsprogram ved brug af Economic, så det er tilpasset lige præcis dine ønsker og behov. Prøv Econimic gratis i dag her.

Vil du vide mere om Economic, så kontakt os på telefon 48 14 45 33 og bliv klogere allerede i dag.

Hos Accounting bruger vi også andre systemer end Economic, såsom blandt andet Navision C5. Vi tilrettelægger vores arbejde efter dine ønsker og behov og med det program, du er mest tryg ved.​

Firmainformation​

​Accounting.dk ApS

CVR: 30005163

Kontakt os​

Her ​ligger vi

Sauntesvej 13
2820 Gentofte