Vi rykker hurtigt på opgaverne​”Vores bogholderi sejler, og vi har ikke styr på vores regnskab. Kan I løse opgaven for os med start så hurtigt som muligt?”

Accounting.dk får jævnligt den slags henvendelser. Og ja, det kan vi. Det er vores arbejde, og vi mærker at behovet er stort for både små og mellemstore virksomheder. Vi er nu 12 medarbejdere hos Accounting, hvor størstedelen sidder ude hos kunder én eller 2 dage om ugen og bogfører, udfører lønopgaver, betaler regninger, rykker debitorer, fakturerer og giver den rådgivning der er brug for. Opgavernes indhold er meget forskelligt alt efter kundens behov.

Ny medarbejder – klar til nye opgaver

Liselotte Daastrup er netop startet hos os som regnskabsassistent med 20 års erfaring som allround bogholder, og der gik ikke mange dage, før der var bud efter hende. En virksomhed ringende og havde et akut behov for hjælp til bogføringen et par dage i ugen, da de pludselig stod uden bogholder. Efter 14 dage fulgte vi op på samarbejdet, og kunden er meget glad for Liselottes arbejde.

Rådgivning – til udvikling af din virksomhed

Lisbeth Schierbeck som startede hos os i foråret som regnskabskonsulent er i gang med at hjælpe vores kunder som har startet ny virksomhed. Lisbeth har baggrund som revisor og har blandt andet et godt indblik i budgetter, skattefradrag og personlig selvangivelse. Hun sidder i øjeblikket med en spændende opgave for en etableret kunde i rejsebranchen, hvor hun har implementeret nyt økonomisystem og strammet op omkring rapportering til stor tidsbesparelse for kunden fremover.

Mange fordele ved uddelegering af regnskab

Ved at få os til at løse regnskabs- og bogføringsopgaver slipper du for mange ressourcetunge opgaver: Rekruttering, screening, oplæring, planlægning under ferie og sygdom, op- og nedjustering af arbejdsstyrken mv. Alt det står Accounting.dk for. Det er vores ansvar. Du skal blot sørge for at bogføringsmateriale ligger klar til os.

Ønsker du hjælp?

Hvis du står i en lignende situation hvor bogholderiet halter, eller du er urolig for, om der er styr på moms og forberedelse af årsregnskabet, så ta’ en snak med os om en løsning. Med Liselotte, Lisbeth og deres øvrige dygtige kolleger - er vi klar til at rykke ud!

Firmainformation​

​Accounting.dk ApS

CVR: 30005163

Kontakt os​

Her ​ligger vi

Sauntesvej 13
2820 Gentofte