Administration af løn

​Accounting tilbyder helt eller delvist at overtage din virksomheds ansvar for lønadministrationen. Vi hjælper dig med at udarbejde løn til virksomhedens medarbejdere og sørger for, at den afregnes rettidigt.

​Vi lægger stor vægt på kvalitet

​Accounting kan være din professionelle servicepartner, når det kommer til indberetning af offentlige skatter, feriepenge, sociale ydelser mm. Vores dygtige medarbejdere er specialister inden for løn og lægger stor vægt på kvaliteten og grundigheden af deres arbejde, hvilket sikrer dig en stabil og dedikeret udførelse af alle opgaverne, og at alle bestanddele bliver håndteret korrekt - hver måned!

Omfanget af de lønopgaver, vi skal håndtere, kan aftales individuelt efter dine behov. Når du lader os stå for arbejdet med løn, har du bedre mulighed for at fokusere dit tidsforbrug på dine egne kompetencer og selve kerneforretningen og de indtægtsgivende aktiviteter i virksomheden.

​Når vi står for dit lønarbejde:

  • ​Sikrer vi, at dine medarbejdere får korrekt løn til tiden
  • Afregner vi også pension for medarbejdere, der har pensionsordning
  • Kan vi ligeledes hjælpe med at foretage rettelser i en allerede udbetalt løn
  • ​Holder vi styr på dine ansattes afholdte ferie- og fridage
  • Hjælper vi dig med refusion i forbindelse med syge- og barselsfravær

Vi sørger for altid at holde os opdaterede på ny viden, ny lovgivning og overenskomstaftaler.

​løn med tavshedspligt

​Når du får en udenforstående til at varetage virksomhedens løn, er du også mere sikret i forhold til tavshedspligt omkring lønforhold og ansættelsesforhold, da lønbogholderen ikke er en del af det faste personale.

Ønsker du en fagligt stærk sparringspartner inden for løn, der leverer en kompetent, effektiv og ansvarlig lønadministration målrettet din virksomheds behov, er Accounting den helt rette samarbejdspartner. Kontakt os på telefon 48 14 45 33 og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med din løn.

Vi anvender følgende lønsystemer: Danløn og Dataløn​

Firmainformation​

​Accounting.dk ApS

CVR: 30005163

Kontakt os​

Her ​ligger vi

Sauntesvej 13
2820 Gentofte