Regnskab og assistance

​Rækker dine kompetencer ikke til momsafregninger, forberedelse til revision og budgettering, og vil du hellere have tid til at koncentrere dig om virksomhedens indtægtsgivende aktiviteter? Så få hjælp til regnskabet.

Få overblik over dit regnskab

​Accounting tilbyder hjælp med dit eller virksomhedens regnskab og kan sørge for at holde tråd i økonomien. Vi kan hjælpe dig med at få et overblik over din eller virksomhedens indtægter og udgifter, de økonomiske udfordringer og over midler, der bliver brugt i årets løb samt give en generel status på økonomien.

Som revisorer og bogholdere er vi mere end problemknusere. Vi er rådgivere, der kan forudse problemer, før de opstår, og vi er kompetente sparringspartnere, når der skal lægges nye strategier i forhold til virksomhedens økonomi og regnskab.

​Inden for regnskabsassistance tilbyder vi blandt andet:

  • ​Bogføring
  • ​Løn
  • ​Moms
  • ​Budgettering
  • ​Personaleadministration
  • ​Forberedelse til revision
  • ​Navision C5 superbruger

​Vores medarbejdere er alle faguddannede og kompetente rådgivere, der har stor erfaring og høj ekspertise inden for regnskab. Vi yder altid en kvalificeret regnskabsassistance og giver forslag til forbedringer og nyudvikling.

Regnskabsassistance efter gældende regler

​Ved at lade en professionel stå for dit regnskab er du sikret, at alt bliver udført i henhold til alle gældende regler og internationale regnskabsstandarder.

Samarbejdet mellem revisorer, bogholdere og klienter bygger på fuld fortrolighed, hvilket også gælder i vores praksis, hvor dine behov og interesser bliver varetaget professionelt, effektivt og samvittighedsfuldt.

Vi står til rådighed på telefon 48 14 45 33, hvis du har spørgsmål til vores service eller ønsker hjælp til dit regnskab.​

Vi tilbyder bl.a.:​

​-​​ Bogføring

- Løn

- Moms

- Budgettering​

- Personaleadministration

- Forberedelse til revision

- Navision C5 superbruger

- ​Economic​

Firmainformation​

​Accounting.dk ApS

CVR: 30005163

Kontakt os​

Her ​ligger vi

Sauntesvej 13
2820 Gentofte