Ny ledelse i Accounting.dk

Rokade i Accounting.dk
Efter 11 år i Accounting.dk takker Maria Kammer Hybchmann af som direktør og partner. Fra 1. marts 2019 fortsætter hun som fastansat økonomichef i IT-virksomheden Wizdom. Her har virksomheden i forvejen de sidste mange år haft glæde af Marias ordentlighed og nordjyske facon med begge ben på jorden – og ikke mindst hendes højt faglige niveau og kvalitet inden for økonomi og regnskab.

Selvom det for Maria har været svært at give slip på Accounting.dk, har det samtidig været det helt rigtige tidspunkt at prøve kræfter på nye, spændende udfordringer. Vi ønsker hende al mulig held og lykke med de nye opgaver.

Ny partner og ledelse
Som ny partner indtræder Lisbeth Schierbeck i ledelsen sammen med Lise Krebs og Kristian Krebs. Lisbeth kender vi gennem de seneste par år, hvor hun har været ansat i Accounting.dk som konsulent.
Lisbeth er oprindeligt uddannet statsautoriseret revisor. De seneste mange år har hun arbejdet som økonomichef, controller og konsulent – og er i sær god til rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder. Derudover har Lisbeth stor erfaring med økonomistyring, optimering af indtjening, budgettering, likviditetsstyring og regnskabsmæssig rapportering.

Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde til gavn for alle jer kunder.