Vi vokser!

​​Accounting.dk får jævnligt nye kunder og dermed flere opgaver. Vi har derfor fået to nye medarbejdere alene her i første halvdel af året, så vi fortsat kan opretholde den service og kvalitet, som er vigtigt for os.

Bekim Osmani er faldet godt til som regnskabsassistent, og Lisbeth Schierbeck er 1. maj startet hos os som regnskabskonsulent.

Bekims arbejdsområde er allround bogføring med projektstyring, og så er han rigtig dygtig til afstemningsprocesser. Bekim er rutineret bruger af økonomisystemet Dinero og arbejder samtidig hurtigt på tasterne i e-conomic.

Lisbeth er blevet en del af vores regnskabsteam, hvor hun sammen med Anne Struve Poulsen står for kvalitetstjek af vores arbejde. De har begge netop haft en travl periode med klargøring af årsregnskaber pr. 31.12. til revisor og indberetning af udvidede selvangivelser.

Lisbeth er oprindeligt uddannet statsautoriseret revisor, så hun er godt inde i sagerne. De seneste mange år har hun arbejdet som økonomichef, controller og konsulent, og er især god til rådgivning af mindre virksomheder indenfor både økonomi og regnskab.