Ekstern bogholder

Ekstern bogholder

Ønsker du din egen bogholder? Men ikke være bundet af personaleomkostninger, som fx kontorplads, pension, ferie, ATP, sygdom – som typisk løber op i flere tusinde kroner om måneden…

Du finder en fleksibel løsning hos os med en ekstern bogholder.

Vores regnskabskonsulent Merethe Hyldahl håndterer bogføring for flere kunder, hvor det netop er muligt at få opdateret bogføringen én gang om ugen, dagligt eller hver 14. dag – alt efter hvad kunden ønsker og har behov for:

– Kunderne kontakter mig nogle gange flere gange om ugen for at få svar på spørgsmål om bogføringen eller fx få hjælp til betaling af en faktura eller lignende, hvor jeg står til rådighed og svarer  hurtigt.

Tryghed i samarbejdet
Og netop fleksibiliteten er i høj kurs hos kunderne, som giver udtryk for at det er vigtigt, at hjælpen er lige ved hånden, når de har brug for den.

– Hos Accounting.dk er vi tilgængelige efter kundens behov, som hvis de havde deres egen bogholder ansat. Vi har endda også kolleger at trække på, hvis der skulle være spørgsmål til opgaver, som vi ikke selv er vant til at sidde med. Det giver en stor tryghed begge veje.

Styr på tingene
Hos Accounting.dk oplever vi ofte at kunderne også er glade for at få en reminder og en opfølgning om fx deadlines for moms, løn eller aflevering af bil ag. De føler der er styr på tingene, og kan koncentrere sig om deres forretning i stedet.

– Vi adskiller os nok på den måde, at vi giver os tid til at følge op og forklare tingene, og dermed har vi en god kontakt til vores kunder. Mange af vores kunder har vi da også haft i en lang årrække.

Hos Accounting.dk er vi 10 medarbejdere, som kan hjælpe med en bred vifte af administrative opgaver i tilknytning til bogføring, regnskab og lønadministration.

Se mere her: https://accounting.dk/vi-tilbyder/bogfoeringsassistance/

Kontakt Lise Krebs på 27 84 45 30 for at booke et uforpligtende møde til en snak om dine behov, og hvad vi kan tilbyde.

Du kan også benytte nedenstående kontaktformular.