Tak for i år

Hos Accounting sidder vi ofte med ved bordet, når vores kunders økonomi bliver ajourført, gennemgået og analyseret. Det er en opgave vi værdsætter, og vi synes det er spændende at følge, hvordan de informationer et regnskab kan give bliver brugt konstruktivt i virksomhedens drift.

Året 2020 har dog skilt sig gevaldigt ud fra tidligere år. I år har vores kunder særligt skulle forholde sig til en ny hverdag (og her tænker vi ikke kun på introduktionen til den nye ferielov).

Coronakrisen har betydet nye deadlines og nye indberetninger. Medarbejdere er blevet hjemsendt eller arbejdsfordeling indført. Ordretilgangen er blevet mindre og fysiske møder er blevet til digitale møder.

På trods af dette og på trods af uvisheden om, hvornår tingene bliver en smule mere normale igen, så har vi også oplevet, at kunderne kører på og fortsat tror på deres virksomheder og koncepter. Det er lige fra den nyopstartede til den mere etablerede virksomhed.

Det er positivt – hvilket også smitter – og er med til at vi hos Accounting.dk ser frem til 2021, hvor vi fortsat vil gøre vores bedste for at stå på kundens side og byde ind, der hvor vi kan.

Tak for i år og på gensyn i 2021.